Manos Eleftheriou

Ta Logia kai ta Chronia / Τα λόγια και τα χρόνια


This item may take 2-3 weeks to deliver

Want a 10% discount? Become a Prime member by purchasing Prime Membership (annual) or Prime Membership (lifetime)!
SKU: 9789605662585 Brand:

Worldwide delivery available

  • 30 days easy returns
  • Same day dispatch for in stock items
Guaranteed Safe Checkout

Bibliagora secure payments by Stripe

Η συγκεντρωτική έκδοση των στίχων του μεγάλου δημιουργού Μάνου Ελευθερίου με τίτλο “Τα λόγια και τα χρόνια: 1963-2013: Τα τραγούδια”. Οι στίχοι-ποιήματα είναι κατανεμημένοι χρονολογικά και ανά δισκογραφική δουλειά και διανθίζονται από επιπλέον πληροφορίες για τους συντελεστές των δίσκων.

Ενδεικτικά, περιλαμβάνονται, οι στίχοι των τραγουδιών:
– Η μαρκίζα
– Οι ελεύθεροι κι ωραίοι
– Άλλος για Χίο τράβηξε
– Ο χάρος βγήκε παγανιά
– Στα χρόνια της υπομονής
– Άμλετ της Σελήνης
– Δεν είμαι άλλος
– Δίκοπη ζωή
– Διαθήκη
– Στων αγγέλων τα μπουζούκια
– Το παλικάρι έχει καημό
– Σ’ αυτή τη γειτονιά
– Μαλαματένια λόγια
– Παραπονεμένα λόγια
ISBN 9789605662585


Additional information

Weight 1149 g


Book Author



There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.