Your Cart

Om os

Bibliagora er verdens største uafhængige græske e-boghandel uden for Grækenland, der støtter fællesskaber og fremmer Grækenlands sprog og litteratur på verdensplan.

Verdens første græske boghandel på nettet

Vores rejse begyndte i 2003

Bibliagora blev født i England, primært for at opfylde behovene hos et lille græsk og cypriotisk samfund. I 2007 blev Bibliagora også etableret i Belgien for også at betjene europæiske kunder. Siden da har Bibliagora-brandet været synonymt med det græske bogmarked på verdensplan.

Om, ,
About Bibliagora
Fremme af Grækenlands sprog og litteratur

Støtte til fællesskaber

Bibliagora har hjulpet unge og ældre generationer med at lære det græske sprog siden 2003. Vi fremmer de græske bogstaver og kunstarter med ønsket om, at alle mennesker har adgang til disse værdifulde ressourcer. Vores børn bør have mulighed for at høre Hadjidakis musik, fordi den er en integreret del af deres verden. De bør også have mulighed for at læse Homers Iliaden og Odysseen og føle og forstå de følelser, som vi deler med vores forfædre. Sandheden er, at uanset om vi kan lide det eller ej, er der visse ting i vores liv, som ikke kan udtrykkes på nogen anden måde.

Et kig ind i fremtiden

Vi er lige begyndt

I mere end 20 år har vi gjort det muligt for folk uden for Grækenland at komme tættere på det græske sprog, den græske kultur og den græske ånd. Vi fortsætter i dag med den samme dynamik og entusiasme og ser ind i en lys fremtid, hvor vores økumeniske græske værdier spredes over hele verden gennem uddannelse, demokrati og frihed.

Vi håber, at du vil finde vores service nyttig, og hvis det er tilfældet, er du velkommen til at anbefale os til din familie, dine venner og kolleger. Desuden er vi åbne for alle forslag til forbedringer og naturligvis for alle nye idéer. Så tag kontakt med os!

About Bibliagora

Vores fantastiske team er her for dig

Katerina

Katerina Spencer

Vores skøre manager
Katerina er passioneret og vild med Grækenland og alt græsk og fokuserer på at forbedre og styrke et ungt Bibliagora-team. Elsker at spille bordtennis.
Monika

Monika Loizou

Vores ekspert i græsk sprog
Monika matcher de græske samfunds behov for undervisning og litteratur i hele verden med tilgængelige bøger og publikationer på græsk sprog. Elsker at spille klaver.
Om, ,

Manos Apostolou

Vores logistik-geni
Er en erfaren lager- og logistikchef, der koordinerer teams i forskellige lande inden for transport, lagerføring og lagerbeholdning. Elsker at lave græsk mad.
Niki

Niki Stavrou

Vores kundeservice-dronning
Niki kan håndtere alle former for problemer, der kan opstå, og hun fokuserer på vores kunders behov, så de altid er tilfredse med Bibliagoras service. Elsker at gå lange ture langs stranden.
Worldwide Delivery

On all orders above €30

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

Greek Speaking Support

Our team speaks Greek & English

100% Secure Checkout

Amex / MasterCard / Visa