Your Cart

Vanliga frågor, hjälp och support

Vårt team för lycka är alltid här för att hjälpa dig.

Svar på vanliga frågor om köp

Beställningar och leverans

Varor som finns i lager levereras inom 2 till 5 dagar. Det kan ta 2-4 veckor att beställa specialartiklar och varor i efterhand, förutsatt att de är tillgängliga från förlaget. Vi håller dig uppdaterad medan vi behandlar din beställning.

En giltig e-postadress krävs för att registreringen ska lyckas. Klicka här för att registrera dig. Vi skickar ett e-postmeddelande till den e-postadress som du har registrerat dig med för att kontrollera att din e-postadress är korrekt. Kontrollera din e-post (även i mappen för skräppost) för att hitta vårt bekräftelsemeddelande. Öppna den och klicka på länken för att bekräfta din e-postadress och aktivera ditt Bibliagora-konto.

Innan du gör en beställning kan du ändra din leveransadress genom att logga in på ditt konto och klicka på “Redigera min adress”.

Om du behöver ändra din leveransadress efter att du har gjort en beställning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt och innan beställningen skickas.

Om en beställning redan har skickats är det inte möjligt att ändra leveransadressen.

Bibliagora behandlar inga transaktioner och sparar aldrig kreditkortsinformation på sina servrar. Bibliagora kommer aldrig att be om dina kreditkortsuppgifter på telefon eller via e-post. Alla transaktioner behandlas 100 % säkert av Stripe med hjälp av den senaste tekniken och den mest kraftfulla krypteringen.

Bibliagora Prime är ett prenumerationsbaserat medlemskap. För en liten årlig eller livstidsavgift får medlemmarna 10 % rabatt på alla produkter. Det finns ingen gräns för hur många beställningar du gör eller hur många böcker du köper under ditt medlemskap. Vi fortsätter att lägga till fördelar och förmåner för våra medlemmar.

Vi levererar vanligtvis över hela världen, utom till några få avlägsna områden, t.ex. vissa öar i Stilla havet, byar i Alperna och Alaska, eller mitt ute i ingenstans i Australien. Det finns också vissa afrikanska länder och länder som Afghanistan, Ryssland, Iran och Nordkorea, där det är omöjligt att ta sig dit. När vi hittar ett sådant leveransställe kommer du att meddelas om detta.

Ja, vi packar och skickar vanligtvis beställningar i ett paket. Det finns dock undantag, beroende på begränsningar i fråga om vikt/volymvikt.

Om du behöver byta en vara

Returer och byten

Så länge din beställning inte redan har skickats, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret online och se till att du anger ditt ordernummer och den nya leveransadressen inklusive:

  • Fullständigt namn
  • Adressrad 1
  • Adressrad 2
  • Stad/ort
  • Län/Stat/Region
  • Postnummer/Zip
  • Land

Observera att vi kanske inte kan ändra landet.

Worldwide Delivery

On all orders above €30

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

Greek Speaking Support

Our team speaks Greek & English

100% Secure Checkout

Amex / MasterCard / Visa