Your Cart
Svar på almindelige forespørgsler

Ofte stillede spørgsmål

Varer, der er på lager, leveres inden for 2 til 5 dage. For varer i restordre og specialvarer kan det tage 2-4 uger, forudsat at de er tilgængelige fra forlaget. Vi holder dig opdateret, mens vi behandler din ordre.

Når du har modtaget din ordre, har du 30 dage til at returnere uønskede varer til os. Varerne skal være i deres originale emballage, i nydelig og salgbar stand. Returnerede varer skal nå frem til vores lager i England eller Tyskland. Din refusion vil blive behandlet efter modtagelse af dine returnerede varer. Det er desværre ikke muligt at ombytte.

Du kan anmode om en skriftlig ændring af leveringsadressen. Send os venligst en e-mail med den nye adresse så hurtigt som muligt, og inden din ordre afsendes. Det er desværre ikke muligt at ændre leveringsadressen, efter at en ordre er afsendt.

Du kan tjekke status for din ordre ved at logge ind på din konto. Du kan også spore din pakke, når din ordre er afsendt, ved at bruge det sporingsnummer, der er udstedt af transportøren (DHL, DPD, UPS osv.). Sporingsnumre sendes til dig pr. e-mail, når din ordre er afsendt. Tjek din spam-mappe, hvis din e-mail-udbyder ved en fejl har filtreret legitime meddelelser.

Bemærk venligst: Leveringsomkostningerne kan ikke refunderes.

Vores kundeservice vil med glæde besvare dine forespørgsler via e-mail eller telefon, hvis det er muligt. Du skal blot logge ind på din konto og bruge vores kontaktformular til at sende os din besked. Hav venligst dit ordrenummer ved hånden, og vent 24-48 timer på et svar.

Kontakt os venligst straks skriftligt med den korrekte leveringsadresse.

Vi leverer normalt til hele verden, bortset fra nogle få fjerntliggende områder, f.eks. nogle øer i Stillehavet, landsbyer i Alperne og Alaska eller midt i ingenting i Australien. Der er også nogle afrikanske lande og lande som Afghanistan, Rusland, Iran og Nordkorea, hvor det er umuligt at komme til. Når vi støder på et sådant leveringssted, vil du blive underrettet herom.

Ja, vi pakker og sender normalt ordrer i én pakke. Der er dog undtagelser, som afhænger af begrænsninger i vægt/volumenvægt.

Hvis du har brug for yderligere hjælp og støtte, kan du klikke her.

Worldwide Delivery

On all orders above €30

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

Greek Speaking Support

Our team speaks Greek & English

100% Secure Checkout

Amex / MasterCard / Visa