Michael Ledwidge, James Patterson

Paichnidi me ti Fotia / Παιχνίδι με τη φωτιά (Μεταίχμιο Pocket)

$17.60

Out of stock

Want a 10% discount? Become a Prime member by purchasing Prime Membership (annual) or Prime Membership (lifetime)!
SKU: 9786180302554 Brand:

Worldwide delivery available

  • 30 days easy returns
  • Same day dispatch for in stock items
Guaranteed Safe Checkout

Bibliagora secure payments by Stripe

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΪΚΛ ΜΠΕΝΕΤ, ΕΝΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ. ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ.

 

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήταν μόνο το πρώτο θύμα. Μετά τον μυστηριώδη θάνατό της, οι ισχυρότεροι άνθρωποι του πλανήτη συγκεντρώνονται στη Νέα Υόρκη για την κηδεία της. Και τότε συμβαίνει το αδιανόητο: μεγιστάνες του πλούτου, πολιτικοί και διάσημοι αστέρες συλλαμβάνονται όμηροι βάσει ενός πανούργου, θανάσιμου σχεδίου.

Οι αρχές ζητούν τη συνδρομή του ντετέκτιβ Μάικλ Μπένετ, ο οποίος αντιμετωπίζει τώρα μια άκρως δυσοίωνη πρόκληση: έναν αδίστακτο εγκληματία που σκοτώνει ανενδοίαστα και ανταποδίδει όλα τα χτυπήματα της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης και του FBI εναντίον του. Ενώ η ανθρωπότητα παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα και η ένταση κορυφώνεται, ο Μπένετ οφείλει να σκεφτεί άμεσα λύση – αλλιώς θα θεωρηθεί υπεύθυνος για το μεγαλύτερο φιάσκο όλων των εποχών.

Additional information

Weight 555 g
Format

Publisher

Book Author

Pages

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.