Sale!

Αn introduction to coping with phobias / Αντιμετωπίζοντας… τις φοβίες

$14.24

-20%

This item may take 2-3 weeks to deliver

Want a 10% discount? Become a Prime member by purchasing Prime Membership (annual) or Prime Membership (lifetime)!
SKU: 9789606530586 Category: Brand:

Worldwide delivery available

  • 30 days easy returns
  • Same day dispatch for in stock items
Guaranteed Safe Checkout

Bibliagora secure payments by Stripe

Αn introduction to coping with phobias / Αντιμετωπίζοντας… τις φοβίες

It is very common for people to have a phobia of something – heights, spiders, water… but when that fear prevents you from doing the things you enjoy doing in life, or causes you deep anxiety and feelings of panic, it is time to seek help.
This self-help guide explains how phobias develop and what keeps them going. This updated edition gives you clinically proven cognitive behavioural therapy (CBT) techniques to help you challenge the way you think and behave:
· Setting goals and starting to face your fears
· Avoiding relapses and problem-solving

Πώς θα ξεπεράσετε τις φοβίες σας Πολλοί άνθρωποι έχουν φοβίες για κάτι – για τα ύψη, για τις αράχνες, για το νερό… Όταν όμως αυτές οι φοβίες σάς εμποδίζουν να κάνετε τα πράγματα που απολαμβάνετε στη ζωή σας ή σας προκαλούν έντονο άγχος και αισθήματα πανικού, τότε ήρθε η ώρα να ζητήσετε βοήθεια. Γραμμένο από ειδικούς επιστήμονες, αυτό το μικρό βιβλίο εξηγεί πώς αναπτύσσονται οι φοβίες και τι τις συντηρεί. Πρόκειται για μια αναθεωρημένη έκδοση που προσφέρει τεχνικές γνωσιακής συμπεριφοριστικής ψυχοθεραπείας, η οποία είναι γνωστή για τα άμεσα αποτελέσματά της, καθώς δεν χρησιμοποιεί την ψυχανάλυση, αλλά μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε και συμπεριφέρεστε. Θα μάθετε πώς να: – Βάλετε στόχους και να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τους φόβους σας. – Αποφύγετε τις υποτροπές και να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Έχετε ποτέ απορρίψει πρόταση για δουλειά επειδή το γραφείο που θα δουλεύατε είναι στον δωδέκατο όροφο και φοβάστε τα ύψη; Νιώθετε πανικό και τρέμετε όταν είστε κοντά σε έναν σκύλο, ακόμα κι αν πρόκειται για φιλικό κουτάβι με λουρί; Δεν πήγατε στον γάμο της καλύτερής σας φίλης επειδή θα έπρεπε να μπείτε σε αεροπλάνο; Όλα δείχνουν ότι οι φόβοι σας έχουν αναβαθμιστεί σε φοβίες. Διαβάστε αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για να δείτε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε το πρόβλημα, για ανακούφιση των συμπτωμάτων και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Additional information

Weight 1000 g
Format

Publisher

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.