Your Cart

Over ons

Bibliagora is 's werelds grootste onafhankelijke Griekse e-bookshop buiten Griekenland, die gemeenschappen ondersteunt en de taal en literatuur van Griekenland wereldwijd promoot.

De eerste online Griekse boekenwinkel ter wereld

Onze reis begon in 2003

Bibliagora is ontstaan in Engeland, voornamelijk om tegemoet te komen aan de behoeften van een kleine Griekse en Cypriotische gemeenschap. In 2007 werd Bibliagora ook in België opgericht om ook Europese klanten te bedienen. Sindsdien is het merk Bibliagora wereldwijd synoniem voor de Griekse boekenmarkt.

Over, ,
About Bibliagora
Bevordering van de Griekse taal en literatuur

Ondersteuning van gemeenschappen

Bibliagora helpt sinds 2003 jonge en oude generaties om de Griekse taal te leren. Wij promoten de Griekse letters en kunsten met de wens dat iedereen toegang heeft tot deze kostbare bronnen. Onze kinderen moeten de kans krijgen om Hadjidaki’s muziek te horen, omdat die een integraal deel van hun wereld is. Zij moeten ook de kans krijgen om de Ilias en de Odyssee van Homerus te lezen en de gevoelens die wij met onze voorouders delen te voelen en te begrijpen. De waarheid is, of we willen of niet, dat er bepaalde dingen in ons leven zijn die niet op een andere manier kunnen worden uitgedrukt.

Een blik in de toekomst

We zijn net begonnen.

Al meer dan 20 jaar stellen wij mensen buiten Griekenland in staat om dichter bij de Griekse taal, cultuur en geest te komen. Wij gaan vandaag met dezelfde dynamiek en hetzelfde enthousiasme verder en kijken uit naar een mooie toekomst waarin onze oecumenische Griekse waarden door onderwijs, democratie en vrijheid over de hele wereld worden verspreid.

Wij hopen dat u onze service nuttig vindt en zo ja, beveelt u ons dan aan bij uw familie, vrienden en collega’s. Bovendien staan wij open voor alle suggesties ter verbetering en natuurlijk voor alle nieuwe ideeën. Dus, neem contact met ons op!

About Bibliagora

Ons ongelooflijke team staat voor u klaar

Katerina

Katerina Spencer

Onze gekke manager
Als gepassioneerde gek over Griekenland en alles wat Grieks is, richt Katerina zich op het verbeteren en versterken van een jong Bibliagora-team. Houdt van tafeltennis.
Monika

Monika Loizou

Onze Griekse taalexpert
Monika brengt de behoeften van Griekse gemeenschappen wereldwijd op het gebied van onderwijs en literatuur in overeenstemming met de beschikbare boeken en publicaties in de Griekse taal. Speelt graag piano.
Over, ,

Manos Apostolou

Onze logistieke genie
Een ervaren magazijn- en logistiek manager, coördineert teams in verschillende landen op het gebied van transport, opslag en inventaris. Houdt van Grieks koken.
Niki

Niki Stavrou

Onze klantendienst koningin
Niki kan alle mogelijke problemen aan en richt zich op de behoeften van onze klanten, zodat zij altijd tevreden zijn met de service van Bibliagora. Houdt van lange wandelingen langs het strand.
Worldwide Delivery

On all orders above €30

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

Greek Speaking Support

Our team speaks Greek & English

100% Secure Checkout

Amex / MasterCard / Visa