Your Cart

Ofte stillede spørgsmål, hjælp og support

Vores team for lykke er altid klar til at hjælpe dig.

Svar på almindelige spørgsmål om køb

Bestillinger og forsendelse

Varer, der er på lager, leveres inden for 2 til 5 dage. For varer i restordre og specialvarer kan det tage 2-4 uger, forudsat at de er tilgængelige fra forlaget. Vi holder dig opdateret, mens vi behandler din ordre.

En gyldig e-mailadresse er et krav for at få en vellykket registrering. Klik her for at tilmelde dig. Vi sender en e-mail til den e-mailadresse, du har registreret dig med, for at sikre os, at din e-mailadresse er korrekt. Tjek venligst dine e-mails (også spam-mappen) for at finde vores bekræftelsesmail. Åbn den, og klik på linket for at bekræfte din e-mailadresse og aktivere din Bibliagora-konto.

Før du afgiver en ordre, kan du ændre din leveringsadresse ved at logge ind på din konto og klikke på “Rediger min adresse”.

Hvis du har brug for at ændre din leveringsadresse, efter at du har afgivet en ordre, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt, og inden den afsendes.

Hvis en ordre allerede er afsendt, er det ikke muligt at ændre leveringsadressen.

Bibliagora behandler ikke transaktioner og opbevarer aldrig kreditkortoplysninger på sine servere. Bibliagora vil aldrig bede om dine kreditkortoplysninger i telefonen eller via e-mail. Alle transaktioner behandles 100 % sikkert af Stripe ved hjælp af de nyeste teknologier og den mest effektive kryptering.

Bibliagora Prime er et abonnementsbaseret medlemskab. For et lille årligt eller livstidsgebyr får medlemmer 10 % rabat på alle produkter. Der er ingen begrænsning på, hvor mange ordrer du afgiver, eller hvor mange bøger du køber i løbet af dit medlemskab. Vi tilføjer løbende fordele og frynsegoder til vores medlemmer.

Vi leverer normalt til hele verden, bortset fra nogle få fjerntliggende områder, f.eks. nogle øer i Stillehavet, landsbyer i Alperne og Alaska eller midt i ingenting i Australien. Der er også nogle afrikanske lande og lande som Afghanistan, Rusland, Iran og Nordkorea, hvor det er umuligt at komme til. Når vi støder på et sådant leveringssted, vil du blive underrettet herom.

Ja, vi pakker og sender normalt ordrer i én pakke. Der er dog undtagelser, som afhænger af begrænsninger i vægt/volumenvægt.

Hvis du har brug for at bytte en vare

Returnering og ombytning

Så længe din ordre ikke allerede er afsendt, bedes du kontakte os via online-kontaktformularen og sikre dig, at du angiver dit ordrenummer og den nye leveringsadresse, herunder:

  • Fuldt navn
  • Adresse linje 1
  • Adresse linje 2
  • By/by
  • Amt/stat/Region
  • Postnummer/Lip
  • Land

Bemærk venligst, at vi muligvis ikke kan ændre landet.

Worldwide Delivery

On all orders above €30

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

Greek Speaking Support

Our team speaks Greek & English

100% Secure Checkout

Amex / MasterCard / Visa