Your Cart
Veelgestelde vragen beantwoord

Veelgestelde vragen

Artikelen die in voorraad zijn, worden binnen 2 tot 5 dagen geleverd. Bij nabestellingen en speciale artikelen kan het 2 tot 4 weken duren, uitgaande van beschikbaarheid bij de uitgever. We houden u op de hoogte terwijl we uw bestelling verwerken.

Nadat u uw bestelling heeft ontvangen, heeft u 30 dagen de tijd om ongewenste artikelen aan ons terug te sturen. Artikelen moeten in hun originele verpakking, in perfecte en verkoopbare staat verkeren. Teruggestuurde artikelen moeten onze magazijnen in Engeland of Duitsland bereiken. Uw terugbetaling wordt verwerkt na ontvangst van uw geretourneerde artikelen. Ruilen is helaas niet mogelijk.

Een wijziging van het afleveradres kunt u schriftelijk aanvragen. Stuur ons zo snel mogelijk en voordat uw bestelling wordt verzonden een e-mail met het nieuwe adres. Helaas is het niet mogelijk het afleveradres te wijzigen nadat een bestelling is verzonden.

U kunt de status van uw bestelling controleren door in te loggen op uw account. Los daarvan kunt u uw pakket ook volgen nadat uw bestelling is verzonden met behulp van het volgnummer dat door de vervoerder (DHL, DPD, UPS enz.) is verstrekt. Trackingnummers worden naar u gemaild wanneer uw bestelling wordt verzonden. Controleer uw spamfolder voor het geval uw e-mailprovider per ongeluk legitieme berichten heeft gefilterd.

Let op: Verzendkosten worden niet terugbetaald.

Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zo mogelijk per e-mail of telefoon. Log in op uw account en gebruik ons Contactformulier om ons uw bericht te sturen. Houd uw bestelnummer bij de hand en wacht 24-48 uur op antwoord.

Neem onmiddellijk schriftelijk contact met ons op met het juiste afleveradres.

Wij leveren gewoonlijk wereldwijd, met uitzondering van enkele afgelegen gebieden, zoals sommige eilanden in de Stille Oceaan, dorpen in de Alpen en Alaska, of in the middle of nowhere in Australië. Ook zijn er enkele Afrikaanse landen en landen als Afghanistan, Rusland, Iran en Noord-Korea, waar het onmogelijk is om te komen. Als we zo’n leveringsplaats tegenkomen, krijgt u daarvan bericht.

Ja, we verpakken en verzenden bestellingen meestal in één pakket. Er zijn echter uitzonderingen, afhankelijk van beperkingen inzake gewicht/volumetrisch gewicht.

Mocht u meer hulp en ondersteuning nodig hebben, klik dan hier.

Worldwide Delivery

On all orders above €30

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

Greek Speaking Support

Our team speaks Greek & English

100% Secure Checkout

Amex / MasterCard / Visa