Ilias Theofylaktos

To Dachtylidi Tou Theou

$50.00

This item may take 2-3 weeks to deliver

Want a 10% discount? Become a Prime member by purchasing Prime Membership (annual) or Prime Membership (lifetime)!
SKU: 9786188098305

Worldwide delivery available

  • 30 days easy returns
  • Same day dispatch for in stock items
Guaranteed Safe Checkout

Bibliagora secure payments by Stripe

Ο θάνατος του καθηγητή, τα ευρήματα και το νήμα που ξετυλίγεται. Η παγκόσμια συνωμοσία της θαλαμηγού και ο ανελέητος εμφύλιος, που μαίνεται στο Βατικανό. Ο φονικός χορός των πρακτόρων, που στροβιλίζονται γύρω από τις αρχαίες περγαμηνές. Το φοβερό μυστικό, που ταξίδεψε αόρατο μέσα στους αιώνες, ανάμεσα στα ράσα και στην πορφύρα, αφήνοντας ματωμένα ίχνη στο πέρασμά του, ζωντανεύει ξανά. Κι ένας ανύποπτος μέχρι χθες έλληνας στέκεται στο κέντρο της δίνης. Ο Άγγελος Κομνηνός βρίσκεται ξαφνικά χαμένος στον λαβύρινθο, με ένα βυζαντινό δαχτυλίδι στα χέρια και μια μυστική υπηρεσία να τον καταδιώκει.
Στη σκιά του Κρεμλίνου, με τον πόνο της μεγάλης απώλειας να τον δυναστεύει και με πιστόλια επαγγελματικά να σημαδεύουν το κάθε βήμα του, αρχίζει να ξεκλειδώνει κώδικες και αινίγματα. Βυθίζεται στη μέθη του πολέμου, παγιδεύει και παγιδεύεται, ζει έναν έρωτα καταιγιστικό. Και πλησιάζει, μέρα με τη μέρα, την κρυμμένη γνώση, που έκανε πάντοτε πανίσχυρο όποιον κρατούσε τις αποδείξεις, και τώρα αναδύεται από το σκοτάδι για να κινήσει πάλι την ιστορία.
Ένα μυθιστόρημα μυστηρίου, σαν μωσαϊκό, με ψηφίδες πανίσχυρα σύμβολα και παλιούς θεούς, λαθρέμπορους και σκοτεινούς καρδινάλιους, μοναστήρια και σιωπηλούς φρουρούς της άγνωστης αλήθειας. Που η δαιδαλώδης πλοκή του απλώνεται παντού στην Ευρώπη. Στην Αθήνα, στη Ρώμη, στο Παρίσι, στην Κωνσταντινούπολη, στη Βαρκελόνη, στην Κρακοβία. Που περνάει από το Άγιο Όρος, για να φτάσει μέχρι τη Μόσχα. Μια σύγχρονη ταινία δράσης, με φόντο μια τεράστια ιστορική τοιχογραφία. Που εικονίζει μια περιπέτεια απίστευτη. Όμοια με παραμύθι. Όπως συμβαίνει πολύ συχνά, με τις μεγάλες αλήθειες.
 

ISBN 9786188098305
PAGES 670

Additional information

Weight 555 g
Format

Book Author

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.