Your Cart

Ομάδα Βοήθειας & Υποστήριξης του Bibliagora

Bibliagora Prime Membership

Βρίσκεστε εδώ, διαβάζετε αυτό το κείμενο, επειδή, όπως και εμείς, αγαπάτε τα βιβλία, και ιδιαίτερα τα βιβλία στην ελληνική γλώσσα. Για ανθρώπους σαν κι εμάς, που είμαστε Prime μέλη του

Bibliagora σημαίνει μόνιμες εκπτώσεις 10% σε όλα τα είδη, κάθε φορά που κάνουμε μια παραγγελία. Ακόμα και αν ένα προϊόν έχει ήδη έκπτωση μια πρόσθετη

Bibliagora Prime Για Πάντα

Το 10% θα ισχύει πάντα. Αυτή είναι μια σημαντική εξοικονόμηση για την τσέπη μας, αλλά βοηθά επίσης στην προώθηση και υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας, της λογοτεχνίας και του πολιτισμού.

Έχουμε δύο τύπους συνδρομών Bibliagora Prime, Bibliagora Prime Annual και Bibliagora Prime Lifetime.

Το Bibliagora Prime Annual είναι μια ετήσια συνδρομή μέλους που σας δίνει πρόσβαση σε εκπτώσεις για ένα ολόκληρο έτος. Μετά από ένα χρόνο μπορείτε να το ανανεώσετε για έναν ακόμη χρόνο, αν το επιθυμείτε, με μόνο $20/£20/€20.

Το Bibliagora Prime Lifetime είναι μια ισόβια συνδρομή, η οποία σας δίνει πρόσβαση σε εκπτώσεις για πάντα με μια εφάπαξ πληρωμή.

Συνεχίζουμε να προσθέτουμε οφέλη για τα μέλη του Bibliagora Prime συνεργαζόμενοι με άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης, online και offline. Αυτό είναι μέρος της ιδιότητας του μέλους της Bibliagora Prime.

Worldwide Delivery

On all orders above €30

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

Greek Speaking Support

Our team speaks Greek & English

100% Secure Checkout

Amex / MasterCard / Visa